Friptură De Carne De Vită

Friptură De Carne De Vită
Carne de vită piept oală friptură ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1022 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, la 6 căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3204 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de vită prăjit în oală, Piept De Vită Instant Pot, și Piept De Vită Instant Pot.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pieptul: pe o parte a pieptului ar trebui să existe un strat de grăsime, pe care îl doriți. Dacă există bucăți mari de grăsime, tăiați-le și aruncați-le. Bucățile mari de grăsime nu vor putea fi redate complet.
2
Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea în linii paralele, la o distanță de aproximativ 3/4 inch. Tăiați grăsimea, nu carnea de vită. Repetați în direcția opusă pentru a realiza un model de trapă încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Sareți bine pieptul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Căutați pieptul: veți avea nevoie de o oală rezistentă la cuptor, cu fund gros, cu capac sau cuptor olandez, care este suficient de largă pentru a ține friptura de piept cu puțin spațiu pentru ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se usucă pieptul și se pune, cu partea grasă în jos, în oală și se pune la foc mediu. Gatiti timp de 5 pana la 8 minute, usor sizzling, pana cand partea grasa este frumos rumenita. (Dacă friptura pare să se gătească prea repede, reduceți focul la mediu. Vrei un sfârâit constant, nu un sear furios.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Întoarceți pieptul și gătiți încă câteva minute pentru a rumeni cealaltă parte.
7
Saut cca. ceapa și usturoiul: când pieptul s-a rumenit, scoateți-l din oală și puneți-l deoparte. Ar trebui să existe câteva linguri de grăsime redate în oală. Dacă nu, adăugați puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ceapa tocată și creșteți focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Presară puțină sare pe ceapă. Saut, amestecand des, pana cand ceapa se rumeneste usor, 5 pana la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Fierbeți perișorul și prăjiți-l: Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F (150 buc. c). Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega frunzele de dafin, rozmarinul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Mutați ceapa și usturoiul pe părțile laterale ale oalei și cuibăriți pieptul în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați bulionul de vită și ierburile legate. Aduceți stocul la fierbere pe plită.Acoperiți vasul, apoi puneți-l în cuptorul de 300 de litri F (150 de litri c). Gatiti timp de 3 ore. Întoarceți cu grijă pieptul în fiecare oră, astfel încât să se gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați morcovi, continuați să gătiți: după 3 ore, adăugați morcovii. Acoperiți oala și gătiți încă 1 oră sau până când morcovii sunt fierți și pieptul se destramă fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Scoateți pieptul: când pieptul se destramă fraged, scoateți oala din cuptor și scoateți pieptul pe o tăietură. Acoperiți-l cu folie. Scoateți și aruncați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Faceți sos (opțional): în acest moment aveți două opțiuni. Puteți servi așa cum este sau puteți face un sos cu picăturile și o parte din ceapă. Dacă serviți așa cum este, săriți peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Pentru a face un sos, scoateți morcovii și jumătate din ceapă, puneți-le deoparte și acoperiți-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Se toarnă ingredientele rămase într-un blender și se purifică până se omogenizează. Dacă doriți, adăugați 1 lingură de muștar în amestec. Puneți într-o oală mică și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Feliați și serviți: observați liniile fibrelor musculare ale fripturii. Acesta este" bobul " cărnii. Feliați carnea perpendicular pe aceste linii sau peste Bob (tăierea în acest fel înmoaie și mai mult carnea), în felii de 1/4-inch până la 1/2-inch. (Un cuțit robust de pâine funcționează excelent pentru felierea fripturilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
19
Se servește cu ceapa, morcovii și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20
Se servește cu piure, cartofi prăjiți sau fierți, tăiței de ou sau mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista