Friptură De Carne De Vită

Carne de vită piept oală friptură ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1022 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, la 6 căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3204 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de vită prăjit în oală, Piept De Vită Instant Pot, și Piept De Vită Instant Pot.
Instrucțiuni
Pregătiți pieptul: pe o parte a pieptului ar trebui să existe un strat de grăsime, pe care îl doriți. Dacă există bucăți mari de grăsime, tăiați-le și aruncați-le. Bucățile mari de grăsime nu vor putea fi redate complet.
Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea în linii paralele, la o distanță de aproximativ 3/4 inch. Tăiați grăsimea, nu carnea de vită. Repetați în direcția opusă pentru a realiza un model de trapă încrucișată.
Sareți bine pieptul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Căutați pieptul: veți avea nevoie de o oală rezistentă la cuptor, cu fund gros, cu capac sau cuptor olandez, care este suficient de largă pentru a ține friptura de piept cu puțin spațiu pentru ceapă.
Se usucă pieptul și se pune, cu partea grasă în jos, în oală și se pune la foc mediu. Gatiti timp de 5 pana la 8 minute, usor sizzling, pana cand partea grasa este frumos rumenita. (Dacă friptura pare să se gătească prea repede, reduceți focul la mediu. Vrei un sfârâit constant, nu un sear furios.)
Întoarceți pieptul și gătiți încă câteva minute pentru a rumeni cealaltă parte.
Saut cca. ceapa și usturoiul: când pieptul s-a rumenit, scoateți-l din oală și puneți-l deoparte. Ar trebui să existe câteva linguri de grăsime redate în oală. Dacă nu, adăugați puțin ulei de măsline.
Adăugați ceapa tocată și creșteți focul la mare.
Presară puțină sare pe ceapă. Saut, amestecand des, pana cand ceapa se rumeneste usor, 5 pana la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Fierbeți perișorul și prăjiți-l: Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F (150 buc. c). Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega frunzele de dafin, rozmarinul și cimbru.
Mutați ceapa și usturoiul pe părțile laterale ale oalei și cuibăriți pieptul în interior.
Adăugați bulionul de vită și ierburile legate. Aduceți stocul la fierbere pe plită.Acoperiți vasul, apoi puneți-l în cuptorul de 300 de litri F (150 de litri c). Gatiti timp de 3 ore. Întoarceți cu grijă pieptul în fiecare oră, astfel încât să se gătească uniform.
Adăugați morcovi, continuați să gătiți: după 3 ore, adăugați morcovii. Acoperiți oala și gătiți încă 1 oră sau până când morcovii sunt fierți și pieptul se destramă fraged.
Scoateți pieptul: când pieptul se destramă fraged, scoateți oala din cuptor și scoateți pieptul pe o tăietură. Acoperiți-l cu folie. Scoateți și aruncați ierburile.
Faceți sos (opțional): în acest moment aveți două opțiuni. Puteți servi așa cum este sau puteți face un sos cu picăturile și o parte din ceapă. Dacă serviți așa cum este, săriți peste acest pas.
Pentru a face un sos, scoateți morcovii și jumătate din ceapă, puneți-le deoparte și acoperiți-le cu folie.
Se toarnă ingredientele rămase într-un blender și se purifică până se omogenizează. Dacă doriți, adăugați 1 lingură de muștar în amestec. Puneți într-o oală mică și păstrați cald.
Feliați și serviți: observați liniile fibrelor musculare ale fripturii. Acesta este" bobul " cărnii. Feliați carnea perpendicular pe aceste linii sau peste Bob (tăierea în acest fel înmoaie și mai mult carnea), în felii de 1/4-inch până la 1/2-inch. (Un cuțit robust de pâine funcționează excelent pentru felierea fripturilor.)
Se servește cu ceapa, morcovii și sosul.
Se servește cu piure, cartofi prăjiți sau fierți, tăiței de ou sau mămăligă.