Friptură Cu Umeraș La Grătar Marinată

Friptură Cu Umeraș La Grătar Marinată
Marinat gratar cuier friptură ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 291 calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 2 ore și 35 de minute. 523 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, muștar dijon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Cu Umeraș La Grătar Marinată, Usturoi la grătar și friptură de umeraș marinată cu ierburi, și Friptură De Umeraș Marinată Cu Bere La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați Dijonul, usturoiul, rozmarinul, sucul de lămâie și coaja și ardeiul roșu zdrobit. Schmear fripturile cu această delicioasă și lăsați-le să stea în frigider peste noapte sau până la 2 ore în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Preîncălziți grătarul. Condimentează fripturile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Când grătarul este fierbinte, periați și ungeți grătarul. Când flăcările s-au disipat, așezați fripturile pe un loc fierbinte de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Periați cu excesul de marinată și scoateți fripturile din flacără dacă există o flacără. Grătiți friptura timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți imediat după feliere.
8
Unde e carnea de vită?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista