Friptură Cu Umeraș La Grătar Marinată
Marinat gratar cuier friptură ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 291 calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 2 ore și 35 de minute. 523 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, muștar dijon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Cu Umeraș La Grătar Marinată, Usturoi la grătar și friptură de umeraș marinată cu ierburi, și Friptură De Umeraș Marinată Cu Bere La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați Dijonul, usturoiul, rozmarinul, sucul de lămâie și coaja și ardeiul roșu zdrobit. Schmear fripturile cu această delicioasă și lăsați-le să stea în frigider peste noapte sau până la 2 ore în frigider.
Preîncălziți grătarul. Condimentează fripturile cu sare.
Când grătarul este fierbinte, periați și ungeți grătarul. Când flăcările s-au disipat, așezați fripturile pe un loc fierbinte de pe grătar.
Periați cu excesul de marinată și scoateți fripturile din flacără dacă există o flacără. Grătiți friptura timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le felia.
Serviți imediat după feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir