Friptură Cu Piper Glazurat La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu piper glazurat la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 397 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de carne de vită, sare, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Friptură piperată la grătar cu sos de cremă de coniac, Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, și Friptură glazurată la grătar și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, amestecați marmeladă și oțet. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste marmelada. Frecați piperul și sarea pe ambele părți ale fiecărei fripturi de vită.
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu glazură de marmeladă în ultimele 2 minute de grătar, până la coacerea dorită.
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți glazura cu carne de vită.