Friptură Cu Glazură Portocalie

Friptură Cu Glazură Portocalie
Rețeta de friptură cu glazură portocalie poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de ghimbir măcinat, friptură rotundă de vită, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Friptura de șuncă glazurată portocalie a mătușii Peggy, Rulouri de cină glazurate cu portocale cu unt de portocale de afine, și Friptură Pur Și Simplu Glazurată.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul de friptură, marmelada, sosul de soia și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2
Friptura la grătar timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gătită, periați cu 1/4 cană din amestecul de sos de friptură în ultimele 2 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere pentru a servi.
4
Încălziți amestecul de sos de friptură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
5
Serviți peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca Este Villa Jolanda Moscato și Peach. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Culoare strălucitoare, galben-paie, destul de intensă și aromată. Un spumant delicios cu aromă de piersici, delicat și dulce. Perfect cu desert și mai ales cu produse de patiserie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista