Rețeta de friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră este gata în aproximativ 8 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,87 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați brânză queso fresco, chimen măcinat, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră, Slow Cooker Fasole Neagră Curcan Chili, și Carne de vită cu aragaz lent și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
2
Adăugați jumătate din carnea de vită; gatiti 3-4 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se amestecă fasolea neagră, roșiile tăiate cubulețe, amestecul de condimente, berea, pudra de chili, chimenul și sarea în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Praf De Chili
Fasole Neagră
Tomate
Chimen
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Capac; gatiti la foc mic 8 ore. Top porții individuale cu roșii tocate și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Tomate
6
Se ornează cu ceapă verde, jalapeincroos și pene de tei.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.