Friptură Creolă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Creolă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, telina, ciuperci, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Creole Sufocat Friptură Elvețiană, Bistec a Caballo (friptură Creolă călare), și Bistec A La Criolla (friptură Creolă în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și tăiați friptura în bucăți de mușcătură; maro în tigaie la foc mediu în ulei 2t.2
Adăugați țelină tăiată cubulețe, ardei verde, roșii, ceapă, ciuperci, Worcestershire și tabasco.3 fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, amestecând ocazional sau până când carnea este fragedă.4
Se servește peste orez fiert fierbinte sau tăiței.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.