Friptură Bavette cu ceapă eșalotă, usturoi și cimbru

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Friptura Bavette cu șobolani, usturoi și cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Friptură "Bavette" cu șalotă ("bavette a l 'achalotte"), Cartofi franțuzești cu ceapă eșalotă, ciuperci, usturoi prăjit și cimbru, și Friptură bavette marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă cu ulei de măsline și șalotă.
Întindeți amestecul uniform. Sigilați punga și răciți până când este gata de gătit, cu cel puțin 1 oră și până la 2 zile înainte.
Grătar de căldură la mare (450 la 550).
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 20 de minute, apoi scoateți din pungă, răzuind șalotele și presărați cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când este făcut așa cum vă place, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se topește untul într-o tigaie mică, apoi se adaugă usturoiul și cimbru și se fierbe până se fierbe și se parfumează, 2 minute.
Se toarnă amestecul de unt cald peste friptură și se taie subțire.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
* Bavette este adesea clasificată ca" carne cu clapetă "sau" friptură de măcelar", împreună cu alte câteva tăieturi luate din zona dintre mușchi și flanc. Mai exact, este partea de jos a fileului. Dacă măcelarul dvs. nu este familiarizat cu termenul "bavette", cereți carne de lambă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.