Friptura este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 494 calorii. Un amestec de oțet balsamic, sare kosher, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 190-200 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați o tigaie largă, grea sau o tigaie la foc mare timp de 2 minute. Între timp, frecați ambele părți ale cărnii cu sarea și chimenul. Când tigaia este fierbinte (foarte fierbinte) carne maro pe ambele părți și scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul tigaiei, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Se amestecă constant până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sucul de roșii, oțetul, măslinele și stafidele. Aduceți la fierbere și reduceți lichidul la jumătate. Creați o pungă cu folie de aluminiu largă și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Puneți jumătate din amestecul lichid/bucată redus pe folie, adăugați friptura, apoi acoperiți cu amestecul rămas. Închideți punga și înfășurați bine într-un alt strat complet de folie. Gatiti timp de 3 pana la 3 1/2 ore sau pana cand o furculita impinge usor in carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Scoateți din cuptor și odihniți-l (încă învelit) timp de cel puțin 1/2 oră. Decupați 1 colț al pungii de folie și scurgeți lichidul într-un bol sau într-o cană de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Adăugați câteva dintre" chunkies " și piure cu un blender de imersie. Feliați carnea subțire sau trageți-o cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch