Fripturi În Stil Florentin La Grătar
Fripturile în stil florentin La grătar sunt fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 819 calorii, 63G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră și piper, ulei de măsline, fripturi t-bone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare grosier ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata-coaja de migdale cu sare de mare ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi De Porc În Stil St. Louis La Grătar, Fripturi de ton la grătar în stil toscan, și Fripturi La Grătar, În Stil Coreean, Cu Sos Picant De Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Refrigerați fripturile, neacoperite, cel puțin 4 ore sau peste noapte. (Aceasta usucă suprafața cărnii, astfel încât să dezvolte un caracter mai bun.)
Pregătiți un grătar pentru căldură indirectă: pentru gaz, preîncălziți la mediu ridicat, 30 de minute, apoi opriți arzătoarele pe o parte și rotiți celelalte arzătoare la mediu scăzut. Pentru cărbune, odată ce cărbunii se prăbușesc, împingeți-i într-o parte. Frecați fripturile cu usturoiul și lăsați să stea la temperatura camerei, 30 de minute.
Ungeți grătarele cu ulei vegetal. Căutați fripturile la foc direct până când sunt carbonizate pe fund, 5 până la 10 minute. Întoarceți, condimentați cu sare și piper și char cealaltă parte, încă 5 până la 10 minute. Întoarceți din nou fripturile și transferați-le pe partea mai rece a grătarului cu capetele mai mici departe de căldură. Condimentați fripturile cu sare și piper și grătați, rotind la fiecare 2 minute, până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 grade F pentru mediu rar, 8 până la 12 minute.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Condimentează cu sare și piper și stropește cu uleiul de măsline.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.
Fotografie de Anna Williams
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.