Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu ardei prăjiți

Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu ardei prăjiți
Fripturi Rib-Eye la grătar cu ardei prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 619 calorii, 42G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fripturi Rib-Eye la grătar cu Salsa prăjită-piper, Fripturi de Hamburger la grătar cu ceapă prăjită, și Fripturi la grătar cu ochi de coaste cu cartofi de rozmarin prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/3 cană de ulei, cimbru, cimbru și 2 lingurițe de hamsii în vas de sticlă de 13x9x2 inci pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați fripturi; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau acoperiți și refrigerați peste noapte.
4
Char toți ardeii peste flacăra de gaz, în broiler sau pe grătar până se înnegrește pe toate părțile. Închideți ardeii în punga de hârtie 10 minute. Curățați, însămânțați și tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Se amestecă 1/3 cană de ulei, 2 lingurițe de hamsii și usturoi într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ardei. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți ardeii la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArdeiArdei
7
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
8
Scoateți fripturile din marinată; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
9
Presărați fripturile cu sare și piper. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Tăiați fripturile în diagonală în felii subțiri. Împărțiți carnea între farfurii. Lingurați ardeii lângă carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FripturăFriptură
CarneCarne
13
Se toarnă orice suc de la tăiere peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Revista