Fripturi de ton la grătar cu sos de mărar

Fripturile de ton la grătar cu sos de mărar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru 3,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 493 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 22 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână fripturi groase de ton, oțet de vin alb, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Mărar De Ceapă, Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir, și Fripturi de somon cu sos de mărar.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie cu 1/2 cană de ulei de măsline într-o pungă de plastic sigilabilă; sigilați și agitați.
Adăugați fripturile de ton și păstrați-le la frigider pentru a le Marina în timp ce grătarul se preîncălzește.
Preîncălziți un grătar exterior la foc mare și ungeți ușor grătarul.
Bateți muștarul brun, pudra de muștar, zahărul, oțetul și 1/3 cană de ulei de măsline împreună într-un castron; se amestecă mărarul.
Scoateți tonul din marinată și aruncați marinada; gatiti fripturile pe gratarul preincalzit pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Stropiți fripturile cu sosul de muștar și mărar pentru a servi.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Categoria De Produse Alimentare, Merlot, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Pinot Grigio, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roz, Gruener Veltliner
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru friptura de ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Olivier Leflaive Puligny-Montrachet cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
![Olivier Leflaive Puligny-Montrachet]()
Olivier Leflaive Puligny-Montrachet
Este un vin glorios cu arome foarte distincte: pastă de migdale, Ferigi, fructe exotice, flori albe cu aciditate discretă la gust și un finisaj neted, impresionant de lung. Vinul este vinificat în conformitate cu principiul "cuv auree ronde", adică amestecarea vinurilor din loturi diferite și complementare. În recoltele recente, 12 parcele diferite în denumirea de Puligny-Montrachet alcătuiesc amestecul.