Fripturi De Ton Incrustate Wasabi

Fripturile de ton incrustate cu Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 632 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $7.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de susan, sake, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Încercați Ton Încrustat Cu Wasabi, Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde, și Wasabi-Fripturi De Ton Glazurate Cu Ghimbir (Dieta South Beach Prietenoasă, Scăzută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cinci condimente, ghimbirul, sake-ul, oțetul de orez, tamari și uleiul de susan.
Adăugați fripturile de ton și întoarceți-le la strat; se lasă la marinat 30 de minute.
Combinați mazărea wasabi zdrobită și zahărul brun.
Scoateți fripturile de ton din marinată și apăsați în amestecul de mazăre pentru a acoperi.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, 5 până la 10 minute.
În timp ce sosul se gătește, prăjiți tonul într-o cantitate mică de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare până la coacerea dorită.
Se toarnă sosul peste ton pentru a servi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.