Fripturi de somon cu unt de vin roșu

Fripturi de somon cu unt de vin roșu
Fripturi de somon cu unt de vin roșu este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de somon, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fripturi de coajă cu unt de vin roșu, Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime, și Fripturi de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul, șalotele, sucul, oțetul, pasta de roșii și frunza de dafin într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri și fierbeți la foc moderat până când amestecul este gros și asemănător gemului și redus la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul într-un castron mic așezat într-un castron cu gheață și apă rece și amestecați până la rece la atingere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți din apa cu gheață și amestecați coaja, untul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper cu o spatulă de cauciuc până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Preîncălziți broilerul. Rack de linie de o tigaie broiler cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se usucă peștele, apoi se ung ambele părți cu ulei (2 linguri în total) și se presară cu 3/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper. Prăjiți peștele la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când este gătit, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Completați fiecare friptură cu 1 până la 2 linguri de unt de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
VinVin
1
Restul de unt de vin roșu poate fi răcit, acoperit, până la 3 zile sau congelat până la 2 săptămâni
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VinVin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista