Fripturi de rachiu și muștar glazurat
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Rachiul și fripturile de filet glazurate cu muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, bulion de vită cu mai puțin sodiu, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rachiu De Mere-Muschi De Porc Glazurat, Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac, și Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați ambele părți ale fripturilor uniform cu sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați bulion și muștar în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă coniac. Întoarceți fripturile în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți sosul cu fripturi.