Fripturi de rachiu și muștar glazurat

Fripturi de rachiu și muștar glazurat
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Rachiul și fripturile de filet glazurate cu muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, bulion de vită cu mai puțin sodiu, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rachiu De Mere-Muschi De Porc Glazurat, Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac, și Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturilor uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion și muștar în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă coniac. Întoarceți fripturile în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
FripturăFriptură
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți sosul cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista