Fripturi de porc la grătar cu porumb afumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de porc la grătar cu porumb afumat. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ketchup de roșii, zahăr muscovado, fripturi de carne de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de porc afumate la grătar cu " praf Magic, Fripturi de porc la grătar, și Fripturi de porc la grătar la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți o tigaie mare cu apă pentru porumb. Faceți un sos amestecând ketchup-ul, zahărul și oțetul cu jumătate de boia.
Încălziți o tigaie antiaderentă, apoi rumeniți carnea de porc timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Puneți peste sos la jumătatea gătitului și întoarceți fripturile în el până când carnea de porc este gătită și lipicioasă.
Între timp, răsturnați porumbul în apa clocotită și gătiți timp de 5-8 minute până se înmoaie. Amestecați paprika rămasă în unt într-un castron rezistent la căldură și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 15-20 de secunde până când boia de ardei sfârâie în untul topit (alternativ, topiți untul afumat într-o tigaie mică).
Scurgeți porumbul, periați untul, apoi serviți cu fripturile lipicioase de porc și o salată verde.