Fripturi De Pește-Spadă Cu Piper

Fripturile de pește-spadă piperate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 288 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov, Fripturi Cu Ochi De Coastă, și Fripturi Ribeye Cu Piper.
Instrucțiuni
Clătiți bine fripturile cu apă rece; se scurge și se usucă.
Așezați fripturile într-un recipient mare de mică adâncime.
Combinați vinul alb, sucul de lămâie, sosul de soia, sosul Worcestershire și usturoiul; se toarnă peste fripturi. Acoperiți și marinați cel puțin 4 ore, întorcând fripturile de două ori.
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada. Înveliți ușor o parte a fiecărei fripturi cu piper.
Așezați fripturile într-un coș de grătar cu sârmă. Grătiți peste cărbuni medii 18 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Transferați fripturile într-un platou de servire; garnisiți cu Nasturel, dacă doriți.
Se servește imediat cu sos de muștar acidulat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio