Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki

Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki
Reteta miere Teriyaki fripturi de pește-spadă ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 3 ore și 15 minute. Această rețetă servește 1 și costă 16,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1384 calorii, 143g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, fripturi de pește-spadă tăiate în centru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki, Fripturi de pește-spadă cu muștar de miere, și Teriyaki Pește-Spadă Kabobs.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul, se sotează aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați sosul teriyaki și mierea; aduceți la fierbere, amestecând continuu.Simmer aproximativ 2 minute.Se lasă să se răcească în cameră temperature.In un vas mic rezervați 1/4 cană de sos pentru ungere, acoperiți și puneți-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4
Puneți fripturile de pește într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați sosul rămas peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Puneți peștele în frigider și marinați 2 până la 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 5 minute.Pulverizați ambele părți ale grătarului cu spray de gătit antiaderent.Fripturi de pește la grătar timp de 4 minute sau până aproape pe jumătate gata.Deschideți grătarul și îndepărtați fripturile; ștergeți grătarul curat și pulverizați din nou ambele părți cu spray de gătit antiaderent.Întoarceți fripturile la grătar și ungeți cu sosul rezervat de 1/4 cană.Grill încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate46
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista