Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki
Reteta miere Teriyaki fripturi de pește-spadă ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 3 ore și 15 minute. Această rețetă servește 1 și costă 16,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1384 calorii, 143g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, fripturi de pește-spadă tăiate în centru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki, Fripturi de pește-spadă cu muștar de miere, și Teriyaki Pește-Spadă Kabobs.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu.
Se adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul, se sotează aproximativ 3 minute.
Adăugați sosul teriyaki și mierea; aduceți la fierbere, amestecând continuu.Simmer aproximativ 2 minute.Se lasă să se răcească în cameră temperature.In un vas mic rezervați 1/4 cană de sos pentru ungere, acoperiți și puneți-l în frigider.
Puneți fripturile de pește într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați sosul rămas peste ele.
Puneți peștele în frigider și marinați 2 până la 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 5 minute.Pulverizați ambele părți ale grătarului cu spray de gătit antiaderent.Fripturi de pește la grătar timp de 4 minute sau până aproape pe jumătate gata.Deschideți grătarul și îndepărtați fripturile; ștergeți grătarul curat și pulverizați din nou ambele părți cu spray de gătit antiaderent.Întoarceți fripturile la grătar și ungeți cu sosul rezervat de 1/4 cană.Grill încă 3 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.