Fripturi De Ierburi La Grătar
Fripturile de ierburi la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. O porție conține 296 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi De Lămâie La Grătar, Fripturi De Top Cu Coajă De Ierburi La Grătar, și Fripturi De Somon La Grătar Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul, rozmarinul, piperul și usturoiul. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute, dacă doriți.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Răspândiți amestecul de muștar pe ambele părți ale cărnii de vită.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu. Gatiti descoperit 1 minut pe fiecare parte pentru a sigila sucurile. Acoperiți grătarul; gătiți cu 8 până la 9 minute mai mult pentru o coacere medie, rotind o dată.