Friptura De Pui Proven Olfactiva

Friptura De Pui Proven Olfactiva
Friptura de pui proven Oktibile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,69 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți herbes de provence, pui prăjit, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptura De Pui Proven Olfactiva, Salata De Pui Cu Ardei Iute, și Lambcarre Provencale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; mash la o consistență de pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți ceapa în cavitatea corpului. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui. Legați picioarele împreună cu șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în sân, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți puiul din tigaie. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
10
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 5 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
14
Se ia de pe foc; adăugați unt, amestecând cu un bici până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
15
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista