Frigărui De Pește-Spadă La Grătar

Frigele de pește-spadă la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. O porție conține 415 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de fripturi de pește-spadă, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Kabobs de pește-spadă la grătar dulce și acru, Teriyaki Pește-Spadă Kabobs, și Pește-Spadă Creveți Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Infilați cuburile de pește alternativ cu frunzele de dafin pe patru frigarui mari.
Puneți kaboburile pe o farfurie și periați-le peste tot cu 3 linguri de ulei.
Pe o farfurie mare, combinați firimiturile de pâine, pătrunjelul, sarea și piperul. Ținând kabobii peste farfurie, bateți firimiturile pe părțile expuse ale peștelui.
Stropiți cu uleiul rămas pe prima farfurie și presărați cu firimituri care nu s-au lipit.
Grătiți kaboburile la foc mic până la moderat sau fierbeți-le, perindând cu restul de 1 1/2 linguri de ulei, până când firimiturile de pâine sunt aurii și peștele este gata, 8 până la 10 minute.
Recomandare de vin: un pinot noir cu corp mediu din Oregon sau California sau un Bourgogne Rouge din Franța, va fi ideal cu pește-spadă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.