Frigarui de pui marinate Yucatan cu sos de aluniță chili roșu cu arahide
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., frigăruile de pui marinate Yucatan cu sos de alunițe chili roșu cu arahide ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 3,03 USD per porție. Acest fel principal are 409 de calorii, 33 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Un amestec de sare cușer, ienibahar măcinat, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui Yucatan în sos roșu de susan, frigărui de pui Yucatan la grătar și pui la grătar marinat cu Chile roșu.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie, pudra de ardei iute și usturoiul într-o tavă mare nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu Mexican, Tulpinile îndepărtate
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
2
Adăugați cuburi de pui și întoarceți pentru a acoperi. Acoperiți puiul și lăsați-l la frigider pentru 4 până la 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
3
Pregătiți un foc de cărbune sau lemne și lăsați-l să ardă până la jar sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
4
Așezați fiecare bucată de pui pe o frigărui. Asezonați cu sare și grătar timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, sau până când este complet fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
5
Puneți fiecare frigărui într-o frunză de salată Bibb, stropiți cu Sos Mole Chile cu arahide și roșu și decorați cu coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Unt
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Încinge uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați mango, arahide, semințele de susan, ghimbir, ienibahar și cuișoare și gătiți timp de 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Adauga scortisoara, ardei iute si supa si asezoneaza cu sare si piper; gatiti timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Adăugați tortilla și gătiți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
11
Scoateți batoanele de scorțișoară și puneți cu grijă amestecul fierbinte, în șarje, într-un blender* și amestecați până la omogenizare. Strecurați sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță curată și gătiți până se îngroașă ușor.