Frigarui de pui cu fasole Fava si salata de menta
Frigarui de pui cu fasole Fava si salata de menta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 1.5 pe portie. O porție conține 296 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele necesită sare, fasole fava, mentă și coajă de lămâie. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava, Salată De Fasole Și Porumb Fava Cu Mentă Proaspătă, și Salată de fasole Fava cu Jamon și mentă proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Gatiti fasolea fava in apa clocotita timp de 1 minut sau pana cand este frageda.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Îndepărtați piei exterioare dure din fasole; aruncați piei.
Combinați 3 linguri ulei, coajă, suc, mentă tocată, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mediu.
Adăugați fasole fava la amestecul de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Filetați puiul uniform pe frigarui de 12 (8 inci).
Ungeți puiul cu restul de 1 lingură de ulei; presărați uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Locul frigarui pe gratar rack acoperite cu spray de gătit; gratar 8 minute sau până când făcut, de cotitură o dată.
Se servește cu amestec de fasole fava.
Garnisiți cu pene de lămâie și crengute de mentă, dacă doriți.
Notă de vin: îmi place să oglindesc aromele fasolei fava, mentă, suc de lămâie și coajă de lămâie în acest fel de mâncare cu un vin care este crocant și are arome verzi proprii. Un sauvignon Blanc din Noua Zeelandă este doar biletul. Încercați Babich 2007 din Marlborough, Noua Zeelandă, despre $ Karen MacNeil