Frigarui de pește cu chimichurri de busuioc

Frigarui de pește cu chimichurri de busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pește cu busuioc Chimichurri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 396 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunzele de pătrunjel, fulgii de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Somon Chimichurri, Frigarui De Tofu Chimichurri, și Frigarui de vită cu chimichurri Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: echipament Special: opt frigarui de lemn de 10 inci, înmuiate în apă timp de aproximativ 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Pentru marinada: într-un vas de sticlă mediu, amestecați împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
ceapă, usturoi, ulei, oțet, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați peștele și dovleceii și marinați la temperatura camerei,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
PeștePește
6
aproximativ 15 minute.
1
Combinați busuiocul, pătrunjelul, ceapa,
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
2
usturoi, ulei de măsline, oțet, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
3
pentru a gusta într-un bol procesor de alimente, și puls până când ingredientele sunt doar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
combinate și groase.
5
Preîncălziți grătarul la înălțime. Ungeți bine grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Pentru frigarui de pește: filetați peștele marinat și dovleceii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
pe frigaruile înmuiate, 2 bucăți de pește pe frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Puneți 1 roșie cherry pe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
9
sfârșitul fiecărui bivol.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
10
Se pune pe grătar și se gătește până se carbonizează ușor
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
exteriorul și peștele sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
12
În timp ce peștele este încă cald, stropiți cu puțin busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
PeștePește
13
chimichurri și servesc mai mult pe partea pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista