Frigarui de fajita

Frigarui de fajita
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți frigărui de fajita acasă. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 411 de calorii, 42 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de canolan, sos iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 38 de minute. Cu un scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați frigaruile de fajita de pui la grătar, frigaruile de fajita de pui cu lămâie chipotle și frigaruile de fajita de pui cu lămâie chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mare, resigilabil, amestecați împreună sucul de lămâie, usturoiul, sosul iute, uleiul de canola și pudra de chili. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si FeliataCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Feliata
Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiată La JumătatePita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiată La Jumătate
Resturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu TacoResturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu Taco
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2
Scoateți 1 lingură de marinată și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
3
Tăiați ardeii și ceapa în bucăți pătrate de un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Roșii Medii, Decojite și Tocate4 Până La 5 Roșii Medii, Decojite și Tocate
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
4
Se pune in punga cu marinata. Tăiați carnea fâșii subțiri împotriva bobului și puneți-o în pungă cu marinada și legumele și amestecați bine pentru a acoperi totul cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
5
Puneți punga într-un castron mare în cazul în care se scurge și lăsați-l la frigider pentru o oră și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
6
Se amestecă marinada rezervată cu smântâna și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
7
Dacă folosiți frigărui de lemn, înmuiați în apă timp de 30 de minute înainte de a pune carnea de vită și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Macaroane NetăiateMacaroane Netăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
8
Scoateți carnea și legumele din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Așezați carnea de vită și legumele pe frigărui. Fiecare frigarui ar trebui sa primeasca cate 4 bucati de ardei si ceapa si 3 bucati de carne de vita, alternand pe masura ce le fileti pe frigarui. Gătiți frigăruile pe o tigaie de grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu-înalt până când carnea devine medie rară, aproximativ 3 până la 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
Macaroane NetăiateMacaroane Netăiate
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
5 Ceai, Tăiați în 1/25 Ceai, Tăiați în 1/2
Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)
9
Ornat cu smantana aromata si coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 38 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista