Frigarui De Creveți-Ananas
Frigarui de creveți-ananas este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 30 de porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pineapple-Creveți Frigarui, PINEAPPLE CHIPOTLE CREVEȚI FRIGARUI, și Ananas creveți Se amestecă prăji (sau frigarui!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: aproximativ 30 de frigarui din lemn, înmuiate în apă timp de cel puțin 30 de minute (până la 2 ore)
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați un suport de prăjire într-o tigaie mare.
Pentru a face marinada, turnați sosul teriyaki într-un bol și apoi aruncați ghimbirul, zahărul, ardeiul roșu zdrobit, sarea, usturoiul, ceapa verde și sucul de lămâie. Amestecați-l și lăsați-l deoparte.
Apoi, tăiați ananasul în bucăți tăind partea de sus, tăind coaja, tăind ananasul în pene, tăind miezul interior dur și apoi tăind feliile în bucăți. Păstrați jumătate din bucăți în frigider pentru gustări.
Așezați o bucată de ananas deasupra unui creveți și apoi înfășurați totul într-una din jumătățile de slănină. Lipiți o frigăruie prin toată chestia, astfel încât să țină ananasul, creveții și slănina în siguranță și așezați-o pe suportul din tigaie. Continuați cu ingredientele rămase.
Periați fiecare frigăruie generos cu o parte din marinată.
Prăjiți frigarui timp de 10 minute.
Scoateți-le din cuptor și periați cu un al doilea strat de marinată. Întoarceți tigaia la cuptor și prăjiți până când slănina este sfârâitoare și creveții sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Serviți-le fierbinți sau la temperatura camerei. Divin!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.