Fresh Rubarbă Torte

Fresh Rubarbă Torte
Fresh rubarbă Torte este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți rubarbă, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați De Modă Veche Rubarbă Torte, Rubarbă Căpșuni Torte, și Primăvară Rubarbă Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți un vas de copt de 9x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă împreună 1 cană de făină, 2 linguri de zahăr și untul topit până se combină bine; bateți amestecul în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc foarte ușor, aproximativ 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească ușor. Creșteți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Se amestecă împreună 1 1/4 cană de zahăr, rubarba, 2 linguri de făină, laptele și gălbenușurile de ou bătute până se combină bine; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
5
Coaceți la cuptor până la setare, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista