Fresh Rubarbă Torte
Fresh rubarbă Torte este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți rubarbă, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați De Modă Veche Rubarbă Torte, Rubarbă Căpșuni Torte, și Primăvară Rubarbă Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți un vas de copt de 9x9 inci cu spray de gătit.
Se amestecă împreună 1 cană de făină, 2 linguri de zahăr și untul topit până se combină bine; bateți amestecul în fundul vasului de copt pregătit.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc foarte ușor, aproximativ 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească ușor. Creșteți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.)
Se amestecă împreună 1 1/4 cană de zahăr, rubarba, 2 linguri de făină, laptele și gălbenușurile de ou bătute până se combină bine; se toarnă peste crustă.
Coaceți la cuptor până la setare, 40 până la 45 de minute.