Fregolata: Crumb Cookie (Italia)
Fregolata: Crumb Cookie (Italia) este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, migdale neblanificate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Crumb Streusel Coffeecake, Cookie-Crumb Streusel Coffeecake, și Afine Cookie Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau pergament.
Pulsează nucile într-un robot de bucătărie pentru a toca fin, permițând să rămână câteva bucăți mai mari de nuci. Într-un castron mare, combinați untul, migdalele, făina, zahărul, sarea și scorțișoara. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu 1 lingură de lapte.
Amestecă amestecul de gălbenuș peste amestecul de migdale și aruncă cu degetele pentru a combina și a umezi totul. (Dacă este necesar, adăugați până la 1 lingură de lapte.)
Amestecul ar trebui să fie încă sfărâmicios, dar nu uscat, ca un topping crocant.
Presărați 1 cană (aproximativ jumătate din firimituri) pe foaia de copt pregătită și apăsați ușor pentru a crea o rundă subțire, chiar de 8 inci.
Presărați firimiturile rămase deasupra pentru a da cookie-ului o textură.
Coaceți până se rumenesc și crocant, rotind foaia de copt la jumătatea coacerii, aproximativ 30 de minute. Pentru o prăjitură extra crocantă, opriți cuptorul în acest moment și lăsați tigaia să se odihnească în cuptor timp de 10 minute.
Se răcește pe un suport până când este ușor de manevrat. Alunecați fregolata pe hârtie pe un suport pentru a se răci complet. Când se răcește, cernem zahărul cofetarilor deasupra.
Pentru a servi, așezați o lingură întreagă de migdale sau demitasse răsturnată sub Centrul fregolatei și rapiți blatul cu o lingură sau partea laterală a unui cuțit pentru a crăpa în bucăți de servire.