Fregolata: Crumb Cookie (Italia)

Fregolata: Crumb Cookie (Italia)
Fregolata: Crumb Cookie (Italia) este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, migdale neblanificate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Crumb Streusel Coffeecake, Cookie-Crumb Streusel Coffeecake, și Afine Cookie Crumb Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pulsează nucile într-un robot de bucătărie pentru a toca fin, permițând să rămână câteva bucăți mai mari de nuci. Într-un castron mare, combinați untul, migdalele, făina, zahărul, sarea și scorțișoara. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu 1 lingură de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
5
Amestecă amestecul de gălbenuș peste amestecul de migdale și aruncă cu degetele pentru a combina și a umezi totul. (Dacă este necesar, adăugați până la 1 lingură de lapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Amestecul ar trebui să fie încă sfărâmicios, dar nu uscat, ca un topping crocant.
7
Presărați 1 cană (aproximativ jumătate din firimituri) pe foaia de copt pregătită și apăsați ușor pentru a crea o rundă subțire, chiar de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Presărați firimiturile rămase deasupra pentru a da cookie-ului o textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
9
Coaceți până se rumenesc și crocant, rotind foaia de copt la jumătatea coacerii, aproximativ 30 de minute. Pentru o prăjitură extra crocantă, opriți cuptorul în acest moment și lăsați tigaia să se odihnească în cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se răcește pe un suport până când este ușor de manevrat. Alunecați fregolata pe hârtie pe un suport pentru a se răci complet. Când se răcește, cernem zahărul cofetarilor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
11
Pentru a servi, așezați o lingură întreagă de migdale sau demitasse răsturnată sub Centrul fregolatei și rapiți blatul cu o lingură sau partea laterală a unui cuțit pentru a crăpa în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista