Nu poți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încearcă Fresh Herb Rub. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 42 de cenți per porție . O porție conține 13 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, piper, rozmarin și cimbru. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ Salată de morcovi și varză cu coriandru+chimen , frecare cu jerk jamaican și condimente și omletă cu ierburi proaspete .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Frecați puiul, fripturile de somon (aproximativ 1 lingură pentru fiecare porție) sau presărați peste legume ușor unse cu ulei (cum ar fi dovleceii de vară, ceapa și ardeii roșii dulci). Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 de minute. Prăjiți sau prăjiți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Friptură De Somon
Squash De Vară
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat