Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați franceza într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette. Această rețetă face 4 porții cu 506 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, mentă, penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Popcorn picant cu Piment D ' Espelette și migdale Marconan, Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, și Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a curăța roșiile, miez-le și trageți un X în piele în partea de jos a roșiei cu vârful unui cuțit ascuțit. Aruncați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi șocați în apă foarte rece. Îndepărtați pielea de carne.
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți semințele din carne.
Puneți carnea de roșii într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează.
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă șalotele și usturoiul și saut-ul, amestecând des, până la moale și parfumat: aproximativ 3 minute.
Adăugați Piment d ' Espelette și amestecați în uleiul fierbinte.
Se adaugă pulpa de roșii pur și simplu, se condimentează bine cu sare și se gătește la foc mediu, neacoperit, timp de 15 minute.
Adăugați frunzele de mentă și busuioc și fierbeți la foc mic pentru ultimele 15 minute.
În timp ce sosul se gătește, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Când sosul mai are aproximativ 10 minute, aruncați penne în apă și gătiți până la al dente.
Scurgeți pastele și adăugați penne și sosul în cea mai mare dintre cele două oale. Gatiti impreuna la foc mediu-mic, amestecand continuu, inca un minut sau doua, pana cand pastele absoarbe o parte din sos.