Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette

Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați franceza într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette. Această rețetă face 4 porții cu 506 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, mentă, penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Popcorn picant cu Piment D ' Espelette și migdale Marconan, Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, și Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța roșiile, miez-le și trageți un X în piele în partea de jos a roșiei cu vârful unui cuțit ascuțit. Aruncați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi șocați în apă foarte rece. Îndepărtați pielea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți semințele din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți carnea de roșii într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se adaugă șalotele și usturoiul și saut-ul, amestecând des, până la moale și parfumat: aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați Piment d ' Espelette și amestecați în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se adaugă pulpa de roșii pur și simplu, se condimentează bine cu sare și se gătește la foc mediu, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați frunzele de mentă și busuioc și fierbeți la foc mic pentru ultimele 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
În timp ce sosul se gătește, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Când sosul mai are aproximativ 10 minute, aruncați penne în apă și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți pastele și adăugați penne și sosul în cea mai mare dintre cele două oale. Gatiti impreuna la foc mediu-mic, amestecand continuu, inca un minut sau doua, pana cand pastele absoarbe o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista