Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette

Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați franceza într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette. Această rețetă face 4 porții cu 506 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, mentă, penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Popcorn picant cu Piment D ' Espelette și migdale Marconan, Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, și Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța roșiile, miez-le și trageți un X în piele în partea de jos a roșiei cu vârful unui cuțit ascuțit. Aruncați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi șocați în apă foarte rece. Îndepărtați pielea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți semințele din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Puneți carnea de roșii într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă șalotele și usturoiul și saut-ul, amestecând des, până la moale și parfumat: aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați Piment d ' Espelette și amestecați în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se adaugă pulpa de roșii pur și simplu, se condimentează bine cu sare și se gătește la foc mediu, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați frunzele de mentă și busuioc și fierbeți la foc mic pentru ultimele 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
În timp ce sosul se gătește, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Când sosul mai are aproximativ 10 minute, aruncați penne în apă și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți pastele și adăugați penne și sosul în cea mai mare dintre cele două oale. Gatiti impreuna la foc mediu-mic, amestecand continuu, inca un minut sau doua, pana cand pastele absoarbe o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista