Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați franceza într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă. Această rețetă face 4 porții cu 195 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, mentă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră, Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră, și Rulouri de dovlecei cu brânză de capră și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți untul la foc mediu-mic într-o tigaie saut de 9 inci cu față dreaptă.
Adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional până când dovlecelul este fraged, aproximativ 7 minute. Descoperiți și lăsați deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, menta, sarea și piperul. Zdrobiți brânza de capră și aranjați deasupra dovlecelului.
Se toarnă amestecul de ou deasupra, ajustând dovleceii astfel încât să se întindă paralel cu fundul tigaiei.
Coaceți 30 de minute până când este setat. Întoarceți broilerul la înălțime și fierbeți până când este umflat, clocotit și auriu, aproximativ 7 minute.
Tăiați în 6 pene și serviți imediat cu fistic verde tocat ca garnitură.