Fotografii Gourmet Gelly: Malibu Bunătate
Fotografii Gourmet Gelly: bunătatea Malibu necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 100 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ROM cu aromă de nucă de cocos, amestec de jeleu-o cu aromă de căpșuni-banane, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Malibu Sunset, Malibu Parilyzer, și Malibu Rum Tort Fleac.
Instrucțiuni
Aranjați 12 căni de plastic de 2 uncii pe o foaie de copt.
Turnați încet apă clocotită peste amestecul de gelatină într-un bol în timp ce bateți. Continuați să bateți în timp ce curgeți romul în amestecul de gelatină.
Se toarnă amestecul în cupe de plastic.
La frigider până la set, 8 ore până peste noapte.