Formă De Panglică De Vacanță

Formă De Panglică De Vacanță
Forma de panglică de vacanță este o fără gluten felul principal. O porție conține 1828 calorii, 45g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 5,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de cireșe jell-O, apă, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu vanilie cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Grecesc De Vanilie Congelat ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crăciun Panglică Mucegai, Matriță De Gelatină De Vacanță, și Mucegai de fructe și nuci de vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1-1 / 4 căni de apă clocotită la 1 pachet gelatină de cireșe într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 3/4 cană de gelatină dizolvată într-o matriță inelară de 8 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă. Refrigerați gelatina rămasă în castron 5 min. sau până se îngroașă ușor. Se amestecă treptat în 3 linguri. iaurt; lingură peste gelatină în matriță. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane RuntsBomboane Runts
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Repetați procesul cu fiecare aromă de gelatină rămasă, alternând culorile roșu și verde de fiecare dată. (Asigurați-vă că răciți gelatina dizolvată la temperatura camerei înainte de a o turna în matriță.) Refrigerați gelatina conform instrucțiunilor pentru a crea un total de 10 straturi alternative de gelatină limpede și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista