Formă De Panglică De Vacanță
Forma de panglică de vacanță este o fără gluten felul principal. O porție conține 1828 calorii, 45g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 5,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de cireșe jell-O, apă, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu vanilie cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Grecesc De Vanilie Congelat ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crăciun Panglică Mucegai, Matriță De Gelatină De Vacanță, și Mucegai de fructe și nuci de vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1 / 4 căni de apă clocotită la 1 pachet gelatină de cireșe într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă 3/4 cană de gelatină dizolvată într-o matriță inelară de 8 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă. Refrigerați gelatina rămasă în castron 5 min. sau până se îngroașă ușor. Se amestecă treptat în 3 linguri. iaurt; lingură peste gelatină în matriță. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Repetați procesul cu fiecare aromă de gelatină rămasă, alternând culorile roșu și verde de fiecare dată. (Asigurați-vă că răciți gelatina dizolvată la temperatura camerei înainte de a o turna în matriță.) Refrigerați gelatina conform instrucțiunilor pentru a crea un total de 10 straturi alternative de gelatină limpede și cremoasă.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Desfaceți.