Fontina și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California
Fontinan și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate mamaliga la gratar si struguri prăjiți California este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1452 calorii. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fontina, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Fontinan și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California, Cotlete de porc umplute cu struguri prăjiți, și Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Cotletele de porc. Faceți o saramură combinând apă, zahăr, sare, crengute de cimbru, cuișoare și fructe de pădure cu condimente într-o pungă re-sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați cotletul de porc, sigilați punga și puneți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scurgeți Cotletele de porc și uscați-le. Folosind un cuțit de decojit, faceți o tăietură orizontală în centrul fiecărei cotlete pentru a face un buzunar. Umpleți o felie de fontina și prosciutto în fiecare buzunar și fixați-o cu o scobitoare. Setați 2 skillete mari din fontă la foc mediu-mare și adăugați un număr de 2 de ulei de măsline extravirgin în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Prosciutto
Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați 2 cotlete la fiecare dintre skillets și gătiți timp de 4 până la 5 minute până la auriu. Întoarceți cotletele, împingeți la 1 parte și setați ciorchini de struguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Stropiți cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper înainte de a pune tigăile la cuptor. Prăjiți cotletele timp de 5 până la 7 minute până când sunt fierte și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din cuptor când ați terminat și puneți cotletele și ciorchinii de struguri prăjiți deoparte pe o farfurie - păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Consolidați sucurile în 1 tigaie și puneți la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați un strop de stoc de pui în tigaie, răzuind fundul pentru a extrage toate aromele. Îndoiți untul rece în timp ce bateți pentru a îngroșa sosul. Condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, așezați 1 cotlet de porc pe fiecare farfurie deasupra unui pătrat de mămăligă La grătar, garnisiți cu un grup de struguri prăjiți și stropiți cu sos de tigaie. Setați un teanc de năsturel hidroponic pe 1 parte și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Nu Dintr-o Grădină Locală
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cup. Ceapă Tocată
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță mare. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Reduceți căldura și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați smântâna și untul și continuați să amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Se ia de pe foc; pliați în parmezan și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Se toarnă polenta într-un vas de copt puțin adânc de 9 x 13 inci și se întinde uniform cu o spatulă. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați polenta în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6
Ungeți ambele părți cu ulei de măsline și transferați-le pe un grătar fierbinte. Grătați pe ambele părți până se rumenesc.;