Fondue De Fructe De Mango

Fondue De Fructe De Mango
Fondue de fructe de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 314 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mango, lapte de cocos, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue De Fructe De Mango, Fondue De Fructe Butterscotch, și Fructe de vară cu Fondue de Praline.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică combinați mango tăiat cubulețe, cremă de nucă de cocos, lapte de cocos și ghimbir. Aduceți la foc mic la foc mediu și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, astfel încât să nu se ardă pe fund. Se fierbe aproximativ 15 minute, se ia de pe foc și se amestecă untul. Goliți conținutul de oală într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sucul de lămâie și amestecați doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3
Se toarnă amestecul într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește cu biscotti de ciocolată și ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
BiscottiBiscotti
5
Nota bucătarului: Coco Lopez este o cremă de nucă de cocos care este făcută din laptele de pulpă de nucă de cocos amestecat cu zahăr din trestie. Este de obicei folosit în băuturile tropicale, cum ar fi pina Coladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coco LopezCoco Lopez
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista