Fondue De Fructe De Mango
Fondue de fructe de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 314 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mango, lapte de cocos, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue De Fructe De Mango, Fondue De Fructe Butterscotch, și Fructe de vară cu Fondue de Praline.
Instrucțiuni
Într-o oală mică combinați mango tăiat cubulețe, cremă de nucă de cocos, lapte de cocos și ghimbir. Aduceți la foc mic la foc mediu și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, astfel încât să nu se ardă pe fund. Se fierbe aproximativ 15 minute, se ia de pe foc și se amestecă untul. Goliți conținutul de oală într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați doar pentru a combina.
Se toarnă amestecul într-un bol de servire.
Se servește cu biscotti de ciocolată și ladyfingers.
Nota bucătarului: Coco Lopez este o cremă de nucă de cocos care este făcută din laptele de pulpă de nucă de cocos amestecat cu zahăr din trestie. Este de obicei folosit în băuturile tropicale, cum ar fi pina Coladas.