Fondue De Ciocolată Neagră

Fondue De Ciocolată Neagră
Această rețetă fără gluten servește 20 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, căpșuni, ciocolată semidulce de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Fondue De Ciocolată Neagră, Fondue Simplă De Ciocolată Neagră, și Fondue De Zmeură Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți atât bomboanele, cât și frișca la foc mic, amestecând frecvent, până când smântâna este fierbinte și ciocolata este topită. Se amestecă cu sârmă măturică până la omogenizare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se toarnă în oală fondue. Păstrați cald cu recipientul de combustibil la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aranjați prăjiturile și fructele pe platou. Setați oala de fondue în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista