Fondue De Brânză Italiană

Fondue De Brânză Italiană
Fondue de brânză italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 56 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți piper, fontina, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fondue Italiană, Fondue de bere și cârnați italieni, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați brânza Fontina și Gruyere cu amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Soteți pancetta într-o cratiță mare și grea, la foc mediu, până când este crocantă și aurie, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă orice exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă vinul în aceeași cratiță și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți 1 mână de amestec de brânză în vin până când este aproape topit. Repetați cu amestecul de brânză rămas în încă aproximativ 4 loturi. Continuați să bateți până când brânza este complet topită și fondue bule, aproximativ 1 minut. Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de pancetta. Condimentează fondue cu piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
BrânzăBrânză
PiperPiper
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați amestecul de brânză într-o oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se presară cu restul de pancetta și arpagic. Puneți oala peste o lumânare sau un arzător de căldură conservat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se servește cu focaccia și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FocacciaFocaccia

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista