Fondue De Brânză Elvețiană
Fondue de brânză elvețiană ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de brânză elvețiană, amidon de porumb, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare sunt Fondue De Brânză Elvețiană, Fondue De Brânză Elvețiană, și Fondue De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Frecați cățelul de usturoi peste fundul și părțile laterale ale unei oale de fondue; aruncați usturoiul și puneți oala de fondue deoparte. Într-o cratiță mare la foc mediu-mic, aduceți 1-3/4 căni de vin și nucșoară la foc mic. Adăugați treptat brânza, amestecând după fiecare adăugare până când brânza este topită (brânza se va separa de vin).
Combinați amidonul de porumb și vinul rămas până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de brânză. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si amestecul este amestecat si neted.
Transferați în vasul de fondue pregătit și păstrați-l la cald.
Se servește cu cuburi de pâine.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.