Fondue de brânză cu o răsucire

Fondue de brânză cu o răsucire
Fondue brânză cu o poftă de mâncare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 849 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți nucșoară măcinată, amidon de porumb, brânză jarlsberg și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 81%. Rețete similare sunt Supă de brânză cu o răsucire, Brânză la grătar americană, cu o răsucire, și Brânză albastră și pâine de slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală de fondue ceramică la foc mediu-mic. Odată ce vasul este cald, frecați interiorul vasului cu cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă vinul alb și sucul de lămâie în oală. Coaceți restul de cățel de usturoi și adăugați-l în oală. Se amestecă brânza Gruyere, brânza Emmentaler, brânza Jarlsberg și brânza gouda afumată, câte o mână pe rând, amestecând constant până când toate brânzeturile se topesc și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză JarlsbergBrânză Jarlsberg
GruyereGruyere
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
GoudaGouda
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți împreună amidonul de porumb, nucșoara și oțetul balsamic și amestecați în sosul de brânză. Continuați să încălziți în timp ce agitați, până când este gros și neted. Păstrați fondue cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sos De BrânzăSos De Brânză
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Serviți cu pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista