Fondue de brânză cu o răsucire
Fondue brânză cu o poftă de mâncare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 849 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți nucșoară măcinată, amidon de porumb, brânză jarlsberg și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 81%. Rețete similare sunt Supă de brânză cu o răsucire, Brânză la grătar americană, cu o răsucire, și Brânză albastră și pâine de slănină.
Instrucțiuni
Încălziți o oală de fondue ceramică la foc mediu-mic. Odată ce vasul este cald, frecați interiorul vasului cu cățelul de usturoi.
Se toarnă vinul alb și sucul de lămâie în oală. Coaceți restul de cățel de usturoi și adăugați-l în oală. Se amestecă brânza Gruyere, brânza Emmentaler, brânza Jarlsberg și brânza gouda afumată, câte o mână pe rând, amestecând constant până când toate brânzeturile se topesc și sosul este neted.
Bateți împreună amidonul de porumb, nucșoara și oțetul balsamic și amestecați în sosul de brânză. Continuați să încălziți în timp ce agitați, până când este gros și neted. Păstrați fondue cald la foc mic.
Serviți cu pâine franceză.