Fondue Cu Brânză Elvețiană
Fondue de brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 316 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, amidon de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare sunt Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 cană de bulion în amidon de porumb; pus deoparte.
Frecați oala de fondue sau cratița cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul.
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion și vin în oala de fondue.
Se încălzește la foc mediu până când este fierbinte, dar nu clocotește.
Adăugați brânză, puțin câte puțin, amestecând până când brânza se topește înainte de a adăuga mai mult.
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut.
Condimentează cu nucșoară și piper. Păstrați cald.
Serviți cu cuburi de pâine pentru scufundare.