Fondante de ciocolată pecan
Dacă aveți în jur 40 minute pentru a petrece în bucătărie, fondanții de ciocolată pecan ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2 și costă 2,76 USD pe porție. Această garnitură are 778 calorii, 11g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Espresso Și Fondante De Ciocolată, Fondante De Ciocolată Fără Făină, și Fondante de ciocolată și cafea infailibile.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Ungeți 2 bazine individuale de budincă (capacitate de aproximativ 200 ml), apoi pudrați generos cu pudră de cacao. Topiți ciocolata cu untul într-un castron peste apă fierbinte sau într-un cuptor cu microunde și amestecați până se omogenizează. Amestecați treptat oul, apoi făina, nucile, zahărul și un vârf de sare și bateți ușor până când totul este combinat, dar încă curge.
Împărțiți amestecul între bazinele de budincă. Acestea pot fi acum răcite până la o zi înainte.
Coaceți timp de 15 minute (sau 18 minute dacă este răcit). Întoarceți-vă pe farfurii mici și serviți cu înghețată. Fondantele trebuie gătite la exterior și topite la mijloc.