folosiți unt adevărat

folosiți unt adevărat
Folosiți unt adevărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 250. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta este adus la tine de Utilizare unt Real. Dacă aveți la îndemână Strawberry purincule, zahăr granulat, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Tort Cu Unt Lipicios Adevărat Din St. Louis, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor 191°. Prep pan de unt de jos și părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați pergamentul în tigaie și ungeți pergamentul. Cerneti ingredientele uscate (cu exceptia zaharului granulat) intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă toate ingredientele (cu excepția celor 13 uncii de albușuri de ou și zahăr granulat) în vasul mare până se combină. Bateți albușurile și zahărul granulat până la vârfuri medii. Îndoiți ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Coaceți până se fixează, aproximativ 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din cuptor și scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se lasă să se răcească pe un raft. Înfășurați prăjiturile în plastic și congelați (una va fi pentru utilizare ulterioară la alegere). După două ore, scoateți o prăjitură din congelator și tăiați în 3 straturi cu un cuțit ascuțit.cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni8 oz. albușuri de ou16 oz. zahăr1 lb. unt, temperatura camerei1 / 2 cană de căpșuni pur
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un bol de amestecare Kitchenaid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Bateți constant peste un bain marie până când se atinge 60°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se pune pe mixer cu biciul și biciul până se înțepenește. Reduceți viteza biciului la a 3-a și bateți până se răcește la atingere (acest lucru durează un timp ar trebui să fie mai rece decât mâna dvs.). Treceți la o paletă și adăugați treptat unt moale cu bucăți de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se amestecă pentru a emulsiona. Odată ce consistența dorită a fost atinsă, adăugați pur.glazura de ciocolatajutați această rețetă dacă faceți tortul de 6 inch6 oz. cremă grea8 oz. ciocolată semidulce, tocată4 oz. unt nesărat, tăiat în 4 bucăți, înmuiat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Unt NesăratUnt Nesărat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
11
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna grea la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
12
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata, amestecând ușor până se încorporează. Amestecați untul în timp ce amestecați ușor (nu încorporați aer). Temperatura ar trebui să fie în jur de 110-115f.asamblare
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
13
Puneți primul strat de tort în jos, apoi întindeți un strat subțire de gem și apoi întindeți un strat de cremă de unt. Repetați din nou și apoi acoperiți cu ultimul strat de tort. Tăiați la forma dorită (pătrat sau lăsați rotund). Crumb acoperă tortul cu cremă de unt. Se da la frigider o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
14
Scoateți tortul din frigider și puneți-l pe un suport peste o tigaie sau hârtie de ceară (pentru a prinde picăturile).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Turnați glazura caldă peste tort din centru și radiați spre exterior până când întregul tort este glazurat.31 August 2007: 10:40 pmtăiat sub tort, ciocolată, desert, fructe, dulce
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista