Folosiți unt adevărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 250. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta este adus la tine de Utilizare unt Real. Dacă aveți la îndemână Strawberry purincule, zahăr granulat, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Tort Cu Unt Lipicios Adevărat Din St. Louis, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor 191°. Prep pan de unt de jos și părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați pergamentul în tigaie și ungeți pergamentul. Cerneti ingredientele uscate (cu exceptia zaharului granulat) intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă toate ingredientele (cu excepția celor 13 uncii de albușuri de ou și zahăr granulat) în vasul mare până se combină. Bateți albușurile și zahărul granulat până la vârfuri medii. Îndoiți ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți până se fixează, aproximativ 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se lasă să se răcească pe un raft. Înfășurați prăjiturile în plastic și congelați (una va fi pentru utilizare ulterioară la alegere). După două ore, scoateți o prăjitură din congelator și tăiați în 3 straturi cu un cuțit ascuțit.cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni8 oz. albușuri de ou16 oz. zahăr1 lb. unt, temperatura camerei1 / 2 cană de căpșuni pur
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
7
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un bol de amestecare Kitchenaid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
8
Bateți constant peste un bain marie până când se atinge 60°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se pune pe mixer cu biciul și biciul până se înțepenește. Reduceți viteza biciului la a 3-a și bateți până se răcește la atingere (acest lucru durează un timp ar trebui să fie mai rece decât mâna dvs.). Treceți la o paletă și adăugați treptat unt moale cu bucăți de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se amestecă pentru a emulsiona. Odată ce consistența dorită a fost atinsă, adăugați pur.glazura de ciocolatajutați această rețetă dacă faceți tortul de 6 inch6 oz. cremă grea8 oz. ciocolată semidulce, tocată4 oz. unt nesărat, tăiat în 4 bucăți, înmuiat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Unt Nesărat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna grea la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata, amestecând ușor până se încorporează. Amestecați untul în timp ce amestecați ușor (nu încorporați aer). Temperatura ar trebui să fie în jur de 110-115f.asamblare
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
13
Puneți primul strat de tort în jos, apoi întindeți un strat subțire de gem și apoi întindeți un strat de cremă de unt. Repetați din nou și apoi acoperiți cu ultimul strat de tort. Tăiați la forma dorită (pătrat sau lăsați rotund). Crumb acoperă tortul cu cremă de unt. Se da la frigider o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
14
Scoateți tortul din frigider și puneți-l pe un suport peste o tigaie sau hârtie de ceară (pentru a prinde picăturile).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
15
Turnați glazura caldă peste tort din centru și radiați spre exterior până când întregul tort este glazurat.31 August 2007: 10:40 pmtăiat sub tort, ciocolată, desert, fructe, dulce
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit