folosiți unt adevărat
Folosiți unt adevărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 250. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta este adus la tine de Utilizare unt Real. Dacă aveți la îndemână Strawberry purincule, zahăr granulat, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Tort Cu Unt Lipicios Adevărat Din St. Louis, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor 191°. Prep pan de unt de jos și părți.
Așezați pergamentul în tigaie și ungeți pergamentul. Cerneti ingredientele uscate (cu exceptia zaharului granulat) intr-un castron mare.
Se amestecă toate ingredientele (cu excepția celor 13 uncii de albușuri de ou și zahăr granulat) în vasul mare până se combină. Bateți albușurile și zahărul granulat până la vârfuri medii. Îndoiți ușor în aluat.
Coaceți până se fixează, aproximativ 20-25 de minute.
Scoateți din cuptor și scoateți din tigaie.
Se lasă să se răcească pe un raft. Înfășurați prăjiturile în plastic și congelați (una va fi pentru utilizare ulterioară la alegere). După două ore, scoateți o prăjitură din congelator și tăiați în 3 straturi cu un cuțit ascuțit.cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni8 oz. albușuri de ou16 oz. zahăr1 lb. unt, temperatura camerei1 / 2 cană de căpșuni pur
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un bol de amestecare Kitchenaid.
Bateți constant peste un bain marie până când se atinge 60°.
Se pune pe mixer cu biciul și biciul până se înțepenește. Reduceți viteza biciului la a 3-a și bateți până se răcește la atingere (acest lucru durează un timp ar trebui să fie mai rece decât mâna dvs.). Treceți la o paletă și adăugați treptat unt moale cu bucăți de lingură.
Se amestecă pentru a emulsiona. Odată ce consistența dorită a fost atinsă, adăugați pur.glazura de ciocolatajutați această rețetă dacă faceți tortul de 6 inch6 oz. cremă grea8 oz. ciocolată semidulce, tocată4 oz. unt nesărat, tăiat în 4 bucăți, înmuiat
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna grea la fiert.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata, amestecând ușor până se încorporează. Amestecați untul în timp ce amestecați ușor (nu încorporați aer). Temperatura ar trebui să fie în jur de 110-115f.asamblare
Puneți primul strat de tort în jos, apoi întindeți un strat subțire de gem și apoi întindeți un strat de cremă de unt. Repetați din nou și apoi acoperiți cu ultimul strat de tort. Tăiați la forma dorită (pătrat sau lăsați rotund). Crumb acoperă tortul cu cremă de unt. Se da la frigider o ora.
Scoateți tortul din frigider și puneți-l pe un suport peste o tigaie sau hârtie de ceară (pentru a prinde picăturile).
Turnați glazura caldă peste tort din centru și radiați spre exterior până când întregul tort este glazurat.31 August 2007: 10:40 pmtăiat sub tort, ciocolată, desert, fructe, dulce