Folie-Pack pește florentin este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză philadelphia arpagic și ceapă, sos de vinaigretă cu roșii solare, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Folie-Pack pește Florentin pentru două, Folie Pachet De Pui, și Folie-Pachet Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați orezul și apa; lingură pe centre de 4 foi mari folie rezistentă. Acoperiți uniform cu jumătate de pește; acoperiți cu spanac, cremă de brânză răspândită și pește rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți cu pansament.
4
Îndoiți folia pentru a face 4 pachete; așezați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
5
Coaceți 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide cu atenție pachetele.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.