Folie De Mentă Cu Nuci

Folie De Mentă Cu Nuci
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Învelișul de mentă cu nuci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 643 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt natural de migdale prăjit, ton, răspândire de mentă cu nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Încercați Folie De Mentă Cu Nuci, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Folie de salată cu Gnocchi de creveți și sos picant de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele răspândite împreună. Resturile pot fi refrigerate timp de 3-4 zile și folosite pe orice doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Întindeți 2 linguri pline de răspândire pe fiecare tortilla și strat de legume și fulgați tonul de-a lungul lungimii la fiecare capăt al tortilelor, apoi înfășurați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista