Folie De Homar

Folie De Homar
Învelișul de homar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.33 pe portie. Un amestec de sare și piper, carne de homar, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați homarul, roșiile, avocado și pansamentul Caesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
HomarHomar
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă împreună, adăugând sare, piper și suc de lămâie. Pune deoparte. Blanch mai multe arpagic întregi prin picurare în apă clocotită timp de 10 secunde. Feliați tortilla în 1/4 cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
ArpagicArpagic
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Rulați fiecare sfert de tortilla într-o formă de con. Asigurați-vă legând arpagicul alb ca un șir în jurul conului. Scoateți amestecul de homar cu generozitate în con, umplând până sus. Împodobesc deschiderea fiecărui con cu salata verde proaspat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Salată VerdeSalată Verde
HomarHomar
ArpagicArpagic
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista