Folie De Homar
Învelișul de homar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.33 pe portie. Un amestec de sare și piper, carne de homar, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați homarul, roșiile, avocado și pansamentul Caesar.
Se amestecă împreună, adăugând sare, piper și suc de lămâie. Pune deoparte. Blanch mai multe arpagic întregi prin picurare în apă clocotită timp de 10 secunde. Feliați tortilla în 1/4 cu cuțitul.
Rulați fiecare sfert de tortilla într-o formă de con. Asigurați-vă legând arpagicul alb ca un șir în jurul conului. Scoateți amestecul de homar cu generozitate în con, umplând până sus. Împodobesc deschiderea fiecărui con cu salata verde proaspat tocat.