Foc de tabără mic dejun broască în gaură

Foc de tabără mic dejun broască în gaură
Foc de tabara mic dejun broasca în gaura ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 505 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Micul dejun broască în gaură, Broasca în gaura mic dejun sandwich-uri # SundaySupper, și Broasca în gaură.

Instrucțiuni

1
Bateți făina de porumb, făina, zahărul, sarea și praful de copt împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați laptele și ouăle și bateți până se combină și nu rămân dungi de făină; pus deoparte. (Aluatul poate fi făcut cu până la 1 zi înainte și depozitat într-un recipient etanș la frigider sau la un răcitor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți o sobă de camping la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F) sau montați un foc de tabără cu un grătar pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Așezați o tigaie mare din fontă pe aragaz sau grătar și încălziți până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
5
Se adaugă untul și se încălzește până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și fierte, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
7
Transferați cârnații pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
8
Bateți din nou aluatul pentru a se recombina, apoi turnați-l în tigaie într-un strat uniform. Aranjați cârnații deasupra aluatului într-un strat uniform și stropiți siropul de arțar măsurat pe suprafața aluatului și a cârnaților. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și gătiți netulburat până când aluatul este umflat, gătit și maro auriu pe fund, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
BatetiBateti
9
Tăiați în pene și serviți imediat, trecând sirop de arțar suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista