Foc de tabără mic dejun broască în gaură
Foc de tabara mic dejun broasca în gaura ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 505 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Micul dejun broască în gaură, Broasca în gaura mic dejun sandwich-uri # SundaySupper, și Broasca în gaură.
Instrucțiuni
Bateți făina de porumb, făina, zahărul, sarea și praful de copt împreună într-un castron mare.
Adăugați laptele și ouăle și bateți până se combină și nu rămân dungi de făină; pus deoparte. (Aluatul poate fi făcut cu până la 1 zi înainte și depozitat într-un recipient etanș la frigider sau la un răcitor.)
Încălziți o sobă de camping la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F) sau montați un foc de tabără cu un grătar pentru grătar.
Așezați o tigaie mare din fontă pe aragaz sau grătar și încălziți până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață, aproximativ 5 minute.
Se adaugă untul și se încălzește până se spumează.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și fierte, aproximativ 12 până la 15 minute.
Transferați cârnații pe o farfurie mare.
Bateți din nou aluatul pentru a se recombina, apoi turnați-l în tigaie într-un strat uniform. Aranjați cârnații deasupra aluatului într-un strat uniform și stropiți siropul de arțar măsurat pe suprafața aluatului și a cârnaților. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și gătiți netulburat până când aluatul este umflat, gătit și maro auriu pe fund, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Tăiați în pene și serviți imediat, trecând sirop de arțar suplimentar pe lateral.