Foarte Vanilie Crema De Branza Flan
Reteta foarte vanilie crema de branza Flan este gata în aproximativ 6 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 12 porții cu 195 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Înghețată cu tartă de vanilie leche, și Cremă De Brânză Flan.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Gatiti 1 cana de zahar, apa si 1 lingura. vanilie în cratiță la foc mediu 8 min. sau până când amestecul este maro auriu și de consistență asemănătoare siropului, rotiți cu grijă tigaia la fiecare câteva minute. (Nu se amestecă.)
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci.
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Adăugați ouăle și zahărul rămas și vanilia; amestecați bine.
Se toarnă peste sirop în tigaie; așezați tigaia umplută în tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții din tigaia umplută.
Coaceți 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Scoateți flanul din tigaia umplută cu apă; se răcește complet. La frigider 4 ore. Slăbiți flanul din partea laterală a tigaiei chiar înainte de servire; desfaceți pe farfurie.