Flori de dovlecel prăjite cu Alici e Limone

Flori de dovlecel prăjite cu Alici e Limone
Flori dovlecei prajite cu Alici e Limone ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână scallions, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Flori de dovlecei prăjiți, Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), și Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 10 minute, până când sunt moi, dar nu sunt conectați cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se scurge, se lasă să se răcească 10 minute și se amestecă până la o consistență oarecum netedă.
3
Adăugați oul, hamsiile, ceapa, 4 linguri ulei, suc de lămâie, cimbru și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Alegeți prin flori deschise de dovlecel pentru a îndepărta staminele și a verifica dacă există erori. Folosind o linguriță mică, umpleți fiecare floare cu 2 lingurițe de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
5
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați 4 flori în tigaie la un moment dat și gătiți până se rumenesc pe ambele părți. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Aranjați 3 flori pe fiecare dintre cele 4 farfurii încălzite și serviți imediat, cu bruschetta stropită cu ulei de măsline extravirgin de cea mai bună calitate și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista