Flori De Dovlecei Umplute Cu Brânză Prăjită
Florile de dovlecel umplute cu brânză prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 138 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 163 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, cremă de brânză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Încercați Flori De Dovlecei Umplute Cu Brânză Prăjită, Flori De Dovlecei Umplute Prăjite, și Flori de dovlecei umplute și prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, apa și sarea până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-un castron mic combinați brânza de capră, crema de brânză, smântâna grea, busuiocul și ceapa verde.
Se amestecă până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Lingură 1 1/2 până la 2 lingurițe umplând în fiecare floare. Închideți florile și răsuciți ușor petalele pentru a sigila.
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei ajunge la 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 1 minut.) Înmuiați florile de dovlecel umplute în aluat și lăsați orice exces de aluat să se scurgă. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc. Lăsați florile fierte să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Se condimentează cu sare și se servește cu sosul sau vinaigreta preferată de marinara.