Flori de dovlecei umplute
Florile de dovlecei umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână flori de dovlecei, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Rețete similare sunt Flori de dovlecei umplute cu sos de măsline, Flori De Dovlecei Umplute, și Flori De Dovlecei Umplute.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, bateți oul, făina și bicarbonatul împreună într-un castron larg. Se toarnă treptat în apa cu gheață, amestecând continuu, până când ai un aluat neted consistența cremei duble. Pune deoparte.
Într-un castron separat, bateți toate ingredientele de umplutură împreună cu niște condimente până se amestecă bine. Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un al treilea castron cu niște condimente și lăsați-le deoparte.
Deschideți ușor fiecare floare și îndepărtați stamina dacă există una.
Așezați linguri de umplutură în interior. Închideți floarea, răsuciți capetele petalelor pentru a sigila.
Încălziți o friteuză la 180C. (dacă nu aveți o friteuză, consultați dreapta.) Lucrând în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați tigaia, înmuiați florile în aluat și prăjiți timp de 2 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a le răsturna cu grijă și prăjiți încă 2 minute până când sunt crocante.
Se scurge pe hârtie de bucătărie și se lasă într-un loc cald în timp ce prăjiți restul.
Se presară cu puțină sare și se servesc 2 flori pe fiecare farfurie cu un cerc de pansament în jurul exteriorului farfuriei.