Flori de dovlecei umplute

Flori de dovlecei umplute
Florile de dovlecei umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână flori de dovlecei, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Rețete similare sunt Flori de dovlecei umplute cu sos de măsline, Flori De Dovlecei Umplute, și Flori De Dovlecei Umplute.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul, bateți oul, făina și bicarbonatul împreună într-un castron larg. Se toarnă treptat în apa cu gheață, amestecând continuu, până când ai un aluat neted consistența cremei duble. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron separat, bateți toate ingredientele de umplutură împreună cu niște condimente până se amestecă bine. Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un al treilea castron cu niște condimente și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Deschideți ușor fiecare floare și îndepărtați stamina dacă există una.
4
Așezați linguri de umplutură în interior. Închideți floarea, răsuciți capetele petalelor pentru a sigila.
5
Încălziți o friteuză la 180C. (dacă nu aveți o friteuză, consultați dreapta.) Lucrând în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați tigaia, înmuiați florile în aluat și prăjiți timp de 2 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a le răsturna cu grijă și prăjiți încă 2 minute până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se scurge pe hârtie de bucătărie și se lasă într-un loc cald în timp ce prăjiți restul.
7
Se presară cu puțină sare și se servesc 2 flori pe fiecare farfurie cu un cerc de pansament în jurul exteriorului farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista