Floare de portocal-tort de susan cu piersici

Floare de portocal-tort de susan cu piersici
Floare de portocal - tort de susan cu piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Susan Cu Floare De Portocal, Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal, și Tort Cu Floare De Portocal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Topping: pulsează semințe de susan, zahăr, făină, unt, coajă de portocală și sare în robotul de bucătărie până se sfărâmă; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați apă de floare de portocal și vanilie și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
7
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați aluatul cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor. Răzuiți aluatul rămas peste topping.
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 15 minute, apoi întoarceți-l direct pe raft și răciți-l complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați piersicile, zahărul și sarea într-o cratiță mare cu fundul greu. Gatiti, amestecand, pana cand piersicile sunt fragede si siropoase, 20 pana la 30 de minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Serviți tortul cu piersici la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista