Floare de portocal-tort de susan cu piersici
Floare de portocal - tort de susan cu piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Susan Cu Floare De Portocal, Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal, și Tort Cu Floare De Portocal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Topping: pulsează semințe de susan, zahăr, făină, unt, coajă de portocală și sare în robotul de bucătărie până se sfărâmă; rezervă.
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava Bundt cu spray de copt.
Bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați apă de floare de portocal și vanilie și bateți doar pentru a combina.
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Presărați aluatul cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor. Răzuiți aluatul rămas peste topping.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 15 minute, apoi întoarceți-l direct pe raft și răciți-l complet, aproximativ 1 oră.
Combinați piersicile, zahărul și sarea într-o cratiță mare cu fundul greu. Gatiti, amestecand, pana cand piersicile sunt fragede si siropoase, 20 pana la 30 de minute. Se amestecă vanilia.
Serviți tortul cu piersici la temperatura camerei.